Yhteys / Contact

Anne-Mari Naarminen
Vatiantie 56
41360 Valkola
Finland

puh. 045 136 0817
tel. +358 45 136 0817

e-mail: kennel.atrayente@gmail.com

Uutiset / News

24.4.2024J-PENNUTLue lisää »16.3.2024PENTUJA TULOSSALue lisää »28.2.2024PENTUJA TILAUKSESSALue lisää »

Kävijät

Käyntejä kotisivuilla:617819 kpl

Uudet blogikirjoituset

Viimeksi lisätyt kuvat

lumo_utsjoki1
eni6
eni_utsjoki2

Kevät keikkuen tulevi...

Perjantai 5.4.2013 klo 9.57


 

img_9493.jpg 

Viime viikkoina on luonto hemmotellut meitä aurinkoisilla päivillään.  Tästä riemusta on otettu kaikki irti pitkillä lenkeillä ja retkillä. Koiratkin ovat selvästi nauttineet kevään tulosta ja auringosta. Terassilla ja sisällä auringon läikissä makaakin usein raukeita partasuita lämmöstä nauttien.

Maaliskuussa alkoivat tottelevaisuustreenit tuttuun tapaan Taitavien Tassujen hallissa Jyväskylässä.  Meiltä tokoiluun osallistuvat Casku sekä vuorotellen Paavo ja Hertta. Mari-Anne ohjaa innokkaasti Doorista, josta sukeutuu hallilla varsinainen virtuoosi. On ihanaa seurata lapsen ja vanhan koiran yhteistyötä josta kumpikin selvästi nauttii.

Caskusta on kasvanut varsin kaunis ja mukava koiran alku. Tottelevaisuus on hyvällä mallilla ja yhteistyö Jaakon kanssa sujuu hyvin. Perusolemukseltaan Casku on rauhallinen ja tasapainoinen. Tarvittaessa kuitenkin virtaa ja innokkuutta löytyy. Se on hyvin miellyttävä koira niin kotona kuin reissussakin.

Myös muista C-pentueen koirista on tullut mukavaa palautetta. Luonteet ovat tasapainoisia ja ystävällisiä eikä ulkomuodossakaan ole moittimista. Kooltaan pennut ovat suuria, onneksi kiivain kasvu on kuitenkin jo ohitse. Virtaakin kuuluu yhdellä jos toisellakin riittävän =)

Kevään mittaan meitä ovat vierailuillaan ilahduttaneet Sannamari ja Rouka, Henna ja Lyyli sekä Teemu ja Ransu. Töitä ovat omistajat koirineen tehneet ja tottelevaisuus on hyvällä mallilla jokaisella. 

Pääsiäisenä kävimme kahdessa näyttelyssä kokoonpanolla Casku, Ransu, Lyyli ja Hertta. Turhaan ei tarvinnut kehissä pyörähdellä kenenkään. Tuomisina oli kaikille pennuille ilahduttavasti kunniapalkinnot sekä Hertalle Suomen muotovalion titteli! Hertta jättää nyt näytelmät ja keskittyy tulevaisuudessa vain metsästykseen ja kokeisiin. Lisää tuloksista Uutiset-sivulla.

Myös Rouka ja Hyrrä ovat käyneet näyttelyssä ja tuomisina myös hienosti KP:t sekä ROP-pennun pokaalit molemmille.

Kesän ja syksynkin osalta alkaa kalenteri pikku hiljaa täyttyä ja kovin toiminnalliselta näyttää tämäkin vuosi. Alkukesästä pidämme toisen pentuetapaamisen C-pennuille vesitöiden merkeissä ja toivottavasti silloin tapaamme kaikki!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini