Yhteys / Contact

Anne-Mari Naarminen
Vatiantie 56
41360 Valkola
Finland

puh. 045 136 0817
tel. +358 45 136 0817

e-mail: kennel.atrayente@gmail.com

Uutiset / News

16.3.2024PENTUJA TULOSSALue lisää »28.2.2024PENTUJA TILAUKSESSALue lisää »28.2.2024UUSI VALIOLue lisää »

Kävijät

Käyntejä kotisivuilla:617024 kpl

Uudet blogikirjoituset

Viimeksi lisätyt kuvat

lumo_utsjoki1
eni6
eni_utsjoki2

news2.jpg

Atrayente Balandin 

"Hertta"

FIN45991/07

KAER AVO1 (F) Fin MVA, 2xCACIB

HD A, kyynärät 0/0, vWD-vapaa

>>Hertan valokuva-albumi

 >>Hertta saksanseisojakerhon tietokannassa

Jätin Hertan itselleni B-pentueesta selkeästi tavoitteenani kokeet ja näyttelyt sekä jalostukäyttö. Silloisesta elämäntilanteestani johtuen se vietti kuitenkin varsin vapaata ja huoletonta koiranelämää ensimmäiset kolme elinvuottaan. Perustottelevaisuuden ja noudon alkeiden lisäksi se sai kirmailla metsissä vailla sen suurempia paineita.

Viime syksynä, 2011 Hertta starttasi  ensimmäisessä KAER-kokeessaan ja heti tuloksena AVO1! 

Hertassa minua miellyttää eniten sen helppo koulutettavuus. Se on nöyrä olematta pehmeä ja koulutuksessa voi käyttää varsin suoraviivaisia keinoja ilman turhia hienosteluja. Sillä on voimakas halu toimia yhteistyössä ohjaajan kanssa.  

Luonteeltaan Hertta on avoin ja hyvin ystävällinen. Lasten kanssa se on lempeä ja kärsivällinen. Kotona  sekä reisussa se on rauhallinen ja vaivaton seuralainen mutta tarvittaessa vauhtia ja energiaa löytyy. 

Hertta hakee rauhallisella laukalla ja pitää hyvin yhteyttä. Seisonnat ovat tiiviitä ja nostot suoraviivaisia ja vauhdikkaita. Pienpetojen metsästys onnistuu myös.

hertta1.jpg

I picked up Hertta for myself from my B-littery. My goal was tests, shows and breeding usage. Because of my life situation on that time turned out  Herra was spending free and careless dog life for the fist three years. Hertta knew basic training and fetching and had no bigger demantions. She had time to run all over the forest. Last fall (2011) Hertta took part of her first KAER-test and got AVO1.

I like that Hertta is very easy to train. She is humble without being soft and you can train her without being aware of her taking umbrage. She has strong will to co-operate with her master. Herttas main characters are open and kind. With kids she is lenient and patient. In home and on the road she is relaxed and easy but when needed you find her fast and energic. Hertta seeks with slow gallop and keeps good contack. Her standings are tight and raises are straightfoward and fast.  Small prey hunting goes well also.