Yhteys / Contact

Anne-Mari Naarminen
Vatiantie 56
41360 Valkola
Finland

puh. 045 136 0817
tel. +358 45 136 0817

e-mail: kennel.atrayente@gmail.com

Uutiset / News

16.3.2024PENTUJA TULOSSALue lisää »28.2.2024PENTUJA TILAUKSESSALue lisää »28.2.2024UUSI VALIOLue lisää »

Kävijät

Käyntejä kotisivuilla:616992 kpl

Uudet blogikirjoituset

Viimeksi lisätyt kuvat

lumo_utsjoki1
eni6
eni_utsjoki2

otsolan-isadora.jpg

Otsolan Isadora

"Dooris"

FIN21945/02

 KAER AVO2 (F) 1xSERT

HD A, vWD-vapaa

>>Dooriksen valokuva-albumi

>>Dooris saksanseisojakerhon tietokannassa

Dooris on kennelini kantanarttu ja A- ja B-pentueiden emä. Luonteeltaan se on hyvin rauhallinen ja ystävällinen. Se viihtyy omissa oloissaan ja on kotonaan missä tahansa.  

Metsällä Dooris hakee rauhallisella laukalla ja pitää hyvin yhteyttä. Nostot ovat kuitenkin vapautuneita ja suoraviivaisia. Se on myös innokas uimari. Sen voi antaa metsälle kenen tahansa mukaan, se toimii varmasti omalla rauhallisella tyylillään.

Se on koiraporukkamme ehdoton pomo, pelkkä katse riittää palauttamaan porukan järjestykseen. 

Dooriksessa minua miellyttää eniten juuri sen rauhallisuus ja stoalainen tyyneys uusissakin tilanteissa. Tarvittaessa se on kuitenkin kipakka ja arvonsa tunteva.

Dooris is - and A & B litteries mother. Fot its personality Doris is really calm and friendly. She likes to be by herself and she can be like at home in everywhere. While hunting Dooris searchs with a slow gallop and keeps good contact with its master. Her lifts are relaxed and straightforward. Dooris is also avid swimmer. You can give Doris to go hunt with anyone - she will be working with her calm and relaxed style.  Doris is the boss of our dog pack, and only her glance will restore order. About Doris I am really pleased with her relaxed style and stoic calmness in any new situation. When needed, she can be sharp and self-confident.