Yhteys / Contact

Anne-Mari Naarminen
Vatiantie 56
41360 Valkola
Finland

puh. 045 136 0817
tel. +358 45 136 0817

e-mail: kennel.atrayente@gmail.com

Uutiset / News

24.4.2024J-PENNUTLue lisää »16.3.2024PENTUJA TULOSSALue lisää »28.2.2024PENTUJA TILAUKSESSALue lisää »

Kävijät

Käyntejä kotisivuilla:663196 kpl

Uudet blogikirjoituset

Viimeksi lisätyt kuvat

lumo_utsjoki1
eni6
eni_utsjoki2

paavo.jpg

Cuno vom Rosenvehn

"Paavo"

FI54543/11

HD A/B, kyynärät 0/0

Näyttely: Erinomainen

 

 

>>Paavon valokuva-albumi 

 >>Paavo saksanseisojakerhon tietokannassa 

Paavo tuli meille syyskuussa 2011 1,5-vuotiaana Kari Turjamalta Helsingistä. Hän joutui terveydellisistä syistä luopumaan Paavosta. Paavo on osoittautunut varsin vauhdikkaaksi ja innokkaaksi kaveriksi ja on luonteeltaan erittäin avoin ja ystävällinen. Yhteistyöni Paavon kanssa lähti hyvin käyntiin ja marraskuussa voitin sen kanssa Keski-Suomen Kanakoiraharrastajien nuorten mestaruuden.

Paavo on vauhdikas hakija, seisonnat ovat varmoja ja nostot räväköitä. Vielä on kuitenkin töitä tehtävä ja yhteistyötä hiottava. Koska Paavo on tuotu Saksasta ja sen häntä on typistetty sitä ei (valitettavasti) voi käyttää Suomessa virallisissa kokeissa eikä näyttelyissä lukuunottamatta Euroopan- ja Maailmanvoittajanäyttelyitä. Mikäli yhteistyömme jatkuu edelleen hyvissä merkeissä ja kehitystä tapahtuu, tähyämme koe- ja näyttelysaralla Ruotsin ja Tanskan suuntaan.

Keväällä 2012 kuvautamme Paavon lonkat sekä kyynärnivelet. Paavo on todettu kk.saksanseisojilla esiintyvän von Willebrand II-tyypin verenvuototaudin kantajaksi. Tämä tarkoittaa, että se on kyseisen geenivirheen kantaja mutta ei itse koskaan sairastu kyseiseen sairauteen ja voi elää normaalia koiranelämää. Jalostuskäyttö on myös mahdollista vWD-vapaan nartun kanssa. Lisää taudista ja sen periytyvyydestä täältä.

Paavo came to us in September 2011 from Kari Turjama and he was one and a half years old.  He had to give Paavo away because of health issues. Paavo has turned out very speedy and avid fellow and he has really open and friendly mind. My cooperation with Paavo started really well in March and I won with him Middle-Finlands Gun Dog Youg Champions. Paavo is fast seeker, standings are sure and lifts are piquant. Still we have some work to do and cooperation to polish.

Because Paavo is brought from Germany hes tail is truncated he can not (sadly) participate Finlands official tests or shows. He can take part of World wide and European shows and tests. If our cooperation works good and some advancement happens we will look foward to Danmarks and Swedens tests and shows with Paavo. 

In spring 2012 we will check out Paavos hips and elbows. Paavo has diagnosed von Willebrand II-type bloog bleeding disease carrier. This means that Paavo is carrier of this disease but he will never be symptomatic of it and can live a normal life. Breeding is possible with vWD-free bitch. 

>>Pictures of Paavo