Yhteys / Contact

Anne-Mari Naarminen
Vatiantie 56
41360 Valkola
Finland

puh. 045 136 0817
tel. +358 45 136 0817

e-mail: kennel.atrayente@gmail.com

Uutiset / News

16.3.2024PENTUJA TULOSSALue lisää »28.2.2024PENTUJA TILAUKSESSALue lisää »28.2.2024UUSI VALIOLue lisää »

Kävijät

Käyntejä kotisivuilla:616658 kpl

Uudet blogikirjoituset

Viimeksi lisätyt kuvat

lumo_utsjoki1
eni6
eni_utsjoki2

Kesän kuulumisia

Lauantai 22.6.2013 klo 4.28


Kesä on kauneimmillaan ja luontoäiti on tarjonnut parastaan lomalaisille. 

Parin viikon kesäloma kului helteestä nauttien, uiden ja pääasiassa vain laiskotellen tytön ja koirien kanssa. Sen verran sain lomalla aikaiseksi, että hevosetkin pääsivät nauttimaan kesästään isommille laitumille. Iso kiitos kuuluu Jaskalle "sähkötöistä" ja aitojen tuunaamisesta. Hevoset palailevat kotiin taas syksyn myötä.

Toukokuussa teimme reissun Ruotsiin Piteån koiranäyttelyyn. Matkassa olivat Hertta, Casku sekä Paavo. Tuomisina oli Hertalle käyttöluokasta EH, Caskulle junnuista ERInomainen sekä ensikertalaiselle Paavolle avoimestaluokasta ERInomainen. Reissun parasta antia olivat kuitenkin tuttujen tapaaminen ja uudet tuttavuudet sekä kontaktit.

C-pentueesta ovat lähes kaikki koirat käyneet esittäytymässä myös junioriluokassa. Kiitos kaikille aktiivisille omistajille!

Keväällä sain myös erittäin ilahduttavan puhelun A-pentueen "Retun" isännältä. Retu on ollut minulta "kateissa" useamman vuoden mutta puhelun myötä päivittyi mukavasti tämänkin koiran elämä ja kuulumiset. Kiitos Janne!!!

A-pentue täytti huhtikuussa 8-vuotta ja samana päivänä emänsä "Doris" 11-vuotta.

Pentueen isä on FIN MVA EST MVA KANS MVA ESTV-02 FIN KVA EE MVA EEV-02 C.I.B Eräsipin Baron ja emä Otsolan Isadora (SERT, KAER AVO2).

Pentueeseen syntyi kuusi vaaleapäistärikköä mustilla ja ruskeilla merkeillä sekä yksi mustapäistärikkö. Pentueen seitsemästä koirasta on elossa ja hyvissä voimissaan vielä kuusi. Aragorn, "Arska", kuoli kaksi vuotiaana jäätyään auton alle. Koirat ovat olleet perusterveitä. Lonkkakuvattuja koirista on kaksi; nartut Apollonia (B) ja Avalanche (A). KAER-kokeissa on käynyt yksi, tuloksena NUO0. Näyttelyissä on käynyt kolme koiraa: Aragorn ERI, Apollonia EH sekä Avalanche SERT,CACIB.

Jahtikaverin virassaan koirat ovat toimineet omistajiensa mukaan mukavasti eikä tyhjillä repuilla ole kotiin reissuilta tarvinnut palata. Myös pienpetoja supista mäyriin on saatu saaliiksi . Luonteeltaan koirat ovat avoimia, ystävällisiä ja sosiaalisia. Pientä luupäisyyttäkin porukasta löytyy =)

Haluan kiittää kaikkia A-koirien omistajia jahtikavereidenne hyvästä hoidosta vuosien varrella sekä yhteydenotoista ja kuvista! 

Myös isäpappa Baron kuuluu voivan ikäänsä nähden hyvin.

Doriksen askel alkaa jo lyhentyä ja jäykkyys vaivaa hiukan ylösnoustessa mutta innokkaasti se edelleen lähtee lenkeille sekä uimaan.  Mari-Annen ohjauksessa sujuvat toko-liikkeet  ja noutaminen on edelleen Dorikselle suuri nautinto. Minkä vauhdissa häviää, sen taidoissa voittaa. Toivottavasti saamme nauttia Doriksen seurasta vielä pitkään.

Kesäkuussa kokoonnuimme jälleen C-pentueen tapaamisen merkeissä. Viikonloppua viettämään saapui kuusi koiraa omistajineen. Pääpaino oli tällä kertaa noudoissa maalta ja vedestä. Noudon perusteet olivat kaikilla hallussa ja sunnuntaina oli jo nähtävissä selkeä parannus lauantain suorituksiin verrattuna. Hyvin olivat vettäpelkäämättömiä niin omistajat kuin koiransakkin =) Isäntäväen saunoessa ja grillaillessa illalla jaksoivat koirat vielä painia porukalla sulassa sovussa. Mukavan oloista porukkaa myös tämä pentue. Kiitos kaikille hauskasta ja antoisasta viikonlopusta! Tästä jatkamme taas syksyllä.189.jpg

022.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini