Yhteys / Contact

Anne-Mari Naarminen
Vatiantie 56
41360 Valkola
Finland

puh. 045 136 0817
tel. +358 45 136 0817

e-mail: kennel.atrayente@gmail.com

Uutiset / News

27.3.2020PENNUT OVAT SYNTYNEETLue lisää »22.1.2020PENTUJA TULOSSA!Lue lisää »24.12.2019MYY ASTUTETTULue lisää »

Kävijät

Käyntejä kotisivuilla:264529 kpl

Uudet blogikirjoituset

Viimeksi lisätyt kuvat

malla_ja_simo
lumo_ja_lokki
johanna_ja_luka

YHTÄ JUHLAA!!!

Lauantai 18.4.2015 klo 19:31


Tänään on kolme syytä juhlia!

Rakas vanhuksemme ja kasvatustyömme alku ja juuri Doris, Otsolan Isadora, täyttää tänään 13-vuotta.

Paljon onnea rakas, ihana Doris!!! Doris on vielä hyvin virkeä ja terve vanhus. Korkeasta iästä kertovat harmaantunut naama ja alentunut (vai liekö valikoiva) kuulo sekä jäykistynyt takapää. Muuten rouva on hyvin virkeä ja eloisa. Karva on hyvässä kunnossa ja lenkille se lähtee hyvin mielellään. Se jaksaa lenkkeillä vielä pitkiäkin matkoja muiden mukana, kunhan saa kulkea omaan tahtiinsa irti. Noutohommat ovat edelleen mieluisia ja nenä toimii loistavasti. Lintujen on turha piilotella =) Toivottavasti saamme nauttia tämän matriarkan seurasta vielä muutaman vuoden!

Myös kennelimme ensimmäinen pentue juhlii tänään synttäreitään. Paljon onnea 10-vuotiaalle A-pentueelle!!!

Aikuisten ikään ehtineessä pentueessa oli seitsemän pentua, joista elossa ja hyvissä voimissaan on vielä kuusi.

Aragorn (Arska) mehtyi kaksi vuotiaana tapaturmaisesti. Pentueen koirat ovat olleet perusterveitä ja riistaintoakaan ei koirilta puutu. Porukassa on linnustuksen lisäksi myös hyvin innokkaita pienpetojen sekä jänisten pyytäjiä. Pitkää ikää ja monia hyviä jahtivuosia eteenkin päin! 

Juhlimme lisäksi kasvatustyöni 10-vuotista taivalta. Vuosiin on mahtunut paljon unohtumattomia hetkiä ja hienoja tapahtumia. Uusia ja vanhoja ystäviä, onnistumisia ja myös joitakin ikäviä tapahtumia. Päivänvalon on nähnyt neljä pentuetta ja viidennen, E-pentueen, odotetaan syntyvän nyt kesäkuussa. Kiitos kaikille teille, jotka olette olleet osa tätä matkaa! Kasvattien omistajat, ystävät ja yhteistyökumppanit sekä vanhempani, jotka mukisematta aina hoitavat kotiamme reissujemme ajan. Erityisesti kiitos Jaakolle, jonka kanssa Atrayenten taival on saanut uusia ulottuvuuksia. Olemme hyvä tiimi =)

doris.jpg

a-pennut_5_vko.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini