Yhteys / Contact

Anne-Mari Naarminen
Vatiantie 56
41360 Valkola
Finland

puh. 045 136 0817
tel. +358 45 136 0817

e-mail: kennel.atrayente@gmail.com

Uutiset / News

8.4.2021UUSIA SUUNNITELMIALue lisää »30.11.2020TREENIVIIKONLOPPULue lisää »11.11.2020KÄYTTÖJALOSTUSPALKINTOLue lisää »

Kävijät

Käyntejä kotisivuilla:296899 kpl

Uudet blogikirjoituset

Viimeksi lisätyt kuvat

lumo_ranualla
myyn_kyyhkyt
lumon_riekko

Kevättä...

Perjantai 2.5.2014 klo 5:03


Ihana kevät on saapunut. Ulkona käy melkoinen sirkutus ja fasaanit ovat aloittaneet jo munintansa. Vapaat fasaanikukot pullistelevat pitkin pihaa ja käyvät kosiskelemassa tarhan neitokaisia. Kevät huumassaan ne ovat jopa tyhmän rohkeita tai sitten niin varmoja voimastaan ja erinomaisuudestaan. Niitä ei paljon hetkauta meidän läsnäolomme, kun käymme ruokkimassa tarhalintuja. 

Metsäkauriit ovat käyneet koko talven ruokintapaikalla pellon kulmassa. Ne ovat jo niin tottuneet meihin ja hevosiin että ruokailevat pellolla kaikessa rauhassa meistä ja koirista välittämättä. Rohkein pukki tulee pihaan asti.200.jpg 

Talven ja kevään aikana lonkka- ja kyynärkuvissa on käynyt neljä kahdeksasta C-pentueen koirasta. Kaikilla tähän mennessä kuvatuilla tuloksena on upeasti lonkat A/A ja kyynärät 0/0! Hieno saldo jo nyt, odottelemme vielä loppujen tuloksia. Vierailuilla meitä ovat ilahduttaneet Hyrrä, Ransu, Rouka ja Lyyli omistajineen. Myös muista on tullut kuvia ja kuulumisia, kiitos niistä =)

D-pennut ovat kotiutuneet hyvin perheisiinsä ja huhtikuun lopussa kokoonnuimme ensimmäiseen pentuetapaamiseen.  Viikonlopun viettoon saapui kuusi pentua omistajineen. Ohjelmassa oli hallinnan ja noudon opettelua. Hyvin olivat perusasiat jo alullaan jokaisella. Oli ilo nähdä reippaita ja iloisia pentuja sekä innokkaita omistajia. Heinäkuussa tapaamme taas.

134.jpg

Myy Pylkkäsen kohtaloksi koitui katsella sisarustensa paineja jalka paketissa. Tapaamista edeltävänä iltana siltä katkesi sääriluu. Jalka lastoitettiin päivystyksessä, kiitokset Jyväskylän Tuhatjalan sympaattiselle henkilökunnalle, odottomaan leikkausta. Maanantaina jalka leikattiin Animagissa Palokassa. Luussa oli kierteinen murtuma, joka korjattiin levyllä sekä seitsemällä ruuvilla. Nyt Myy viettää häkki/hihna elämää seuraavat 4-8 viikkoa. Jalan ennuste on hyvä ja siitä pitäisi kuntoutua entistä ehompi kunhan toipumisaika otetaan rauhassa. Iso kiitos myös Animagin ammattitaitoiselle henkilökunnalle! 

Hertta on palautunut penturumbasta hyvin. Pyörälenkit on aloitettu ja Hertta ja Casku ovat päässeet myös jäljelle sekä vesitöihin. Etenkään Caskua ei veden kylmyys häiritse, uimaintoa riittää loputtomasti. 

Syksyn suunnitelmia tehdään pikku hiljaa. Metsästysreissuja on jo sovittu ja  koulutuksia on tulossa niin C- kuin D-pennuillekin. Kesäkuussa kokoonnumme naisporukalla ampumaan. Vielä muutama viikko ja ensimmäinen loman pätkä alkaa. Sitä odotellessa nautitaan täysillä keväästä!myy_leikkauksen_jalkeen.jpg

myy_leikkauksen_jalkeen.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini