Yhteys / Contact

Anne-Mari Naarminen
Vatiantie 56
41360 Valkola
Finland

puh. 045 136 0817
tel. +358 45 136 0817

e-mail: kennel.atrayente@gmail.com

Uutiset / News

24.4.2024J-PENNUTLue lisää »16.3.2024PENTUJA TULOSSALue lisää »28.2.2024PENTUJA TILAUKSESSALue lisää »

Kävijät

Käyntejä kotisivuilla:622997 kpl

Uudet blogikirjoituset

Viimeksi lisätyt kuvat

lumo_utsjoki1
eni6
eni_utsjoki2

Pennut liikkeellä / Puppies on the move

Keskiviikko 15.8.2012 klo 15.59


Pentulaatikossa alkaa pikkuhiljaa näkyä muutakin kuin pulleita, tuhisevia pötkylöitä.

Jalat ovat löytyneet jokaiselle. Meno on vielä huojuvaista mutta päättäväisesti kömmitään vaikka sisarusten yli. Silmät eivät ole vielä auenneet. Hereillä porukka on melko hiljaista mutta unissaan vingahdellaan, sätkitään ja välillä kuuluu haukahduksen tapainenkin.

Hertta malttaa jo viettää aikaansa muuallakin. Ulkoilu maittaa ja ilmeisesti muutakin toimintaa saisi olla. Se kantaa kaikki löytämänsä damit ja tuo ne sen oloisena että heittääkin pitäisi. Myös fasaanien kyttäily tallin oven raosta kiinnostaa taas.

Vesityöt ovat tältä kesältä meidän osaltamme pulkassa. Myös Eluf sai täydet viisi pistettä. Hyvä Eluf ja Jaska! Keväällä suunnittelimme Paavon näyttely-ja koereissua Viroon ja Ruotsiin mutta siirsimme ne pentujen vuoksi ensi vuoteen. Tämä syksy metsästetään ja keskitytään pentuihin. Loppu syksystä katsotaan Hertan kunto ja mietitään mahdolliset koekäynnit sen mukaan. Myös Tanskan veljekset starttaavat kokeissa jossain vaiheessa.

Parin viikon päästä alkaa suuresti odotettu loma. Sitä ennen sorsastetaan jälleen mukavassa seurassa.

Pennuista urokset on varattu mutta pari narttua odottaa vielä omaa emäntää tai isäntää yhteisille jahtireissuille.

The puppy box has finally some movement - all the puppies have some legs too. Looks pretty unsecure still but it is determined. Little puppies crowl over their siblings without their eyes open yet. In awake this littely is quite silent but while sleep they wine and make some funny noises. You can maybe hear a little bark.

Hertta has now patience to spend time somewhere else than a puppy box. She likes to spend time outside. She brings all the dummys to us and wants them to be throwd. Also watching the pheasants interests again.

Waterwork for this summer is done with us. Eluf got the full five points from it. Good job Eluf and Jaska! In spring we planned to take Paavo to Estonia and Sweden, but we changet it till next year because of the puppies. This wall we will hunt and focus on the puppies. At the late wall we will check Hertta's condition and think possible tests based on that. Also these brothers from Denmark will start tests soon.

After couple of weeks will start long wanted vacation. Before that we are going to duckhunting with nice company. 

All the males of the puppies are reserved but couple of the bitches are wating for owner.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini