Yhteys / Contact

Anne-Mari Naarminen
Vatiantie 56
41360 Valkola
Finland

puh. 045 136 0817
tel. +358 45 136 0817

e-mail: kennel.atrayente@gmail.com

Uutiset / News

20.7.2023KAER VESI- JA JÄLKIKOE TULOKSIA 2023Lue lisää »20.7.2023TERVEYSTULOKSIA 2023Lue lisää »20.7.2023OUTOKUMPU RN 16.7.2023Lue lisää »

Kävijät

Käyntejä kotisivuilla:543635 kpl

Uudet blogikirjoituset

Viimeksi lisätyt kuvat

cimbif
cimbi6
cimbi5

KEVÄÄN KUULUMISIA

Perjantai 13.5.2016 klo 3:14


KEVÄT on edennyt kuin varkain kohti kesää. E-pentueen luovutuksen aikoihin perhettämme kohtasi suuri suru, jonka myötä kuluneet pari kuukautta ovat menneet vähän kuin omia aikojaan. Työssä ja vapaa-ajalla ajatukset ovat kulkeneet osittain omia polkujaan.

ONNEKSI kevääseen mahtui ja mahtuu myös paljon iloisia ja onnellisia asioita. E-pennut ovat sujahtaneet omiin perheisiinsä luontevasti ja sopeutuneet uuteen elämäänsä hyvin nopeasti. Uusilta omistajilta on tullut varsin mukavaa palautetta pentujen reippaudesta ja toimeliaisuudesta. Vapaa-ajan ongelmia ei näiden partasuiden kanssa varmasti kenellekään ole. Kiitos kuvista ja kuulumisista kaikille niitä laittaneille.

PENTUEEN ensimmäinen tapaaminen on reilun viikon kuluttua ja odotammekin innolla näkevämme kaikki pennut omistajineen.

MEILLE jäi Jaakon iloksi kasvamaan Eni neiti, joka on jo nyt osoittautunut hyvin määrätietoiseksi koiranaluksi. Pentulaatikossa se vaikutti "peräkammarin tytöltä", hyvin rauhalliselta tuumailijalta. Tämä luulo on kyllä karissut jo aikaa sitten. Ulkona se ottaa pihan hyvin haltuun eikä lenkilläkään epäröi tehdä tutkimusmatkoja omaan tahtiinsa. Sisällä siitä saa nopeasti torkkuseuraa sohvalle. Saphiran ja Myyn kanssa niillä on varsinainen nuoriso jengi, jossa otetaan mittaa toisistaan melkoisella ryminällä.

HUHTIKUUSSA meille tarjottiin mahdollisuutta saada lisävahvistusta koiraporukkaamme pari vuotiaan uroksen muodossa. Ei sillä, etteikö kuudessa koirassa ja muussa eläinkatraassa olisi ollut ilmankin hommaa...

PARI VIIKKOA asiaa pyöriteltyämme vastasimme kyllä ja Viharsarki Vadasz Body Bilder "Cimbi" lensi meille Unkarista.

BODY_BILDER.jpg

LENTOKENTÄLLÄ kuljetusboksista astui ulos hyvin rauhallinen ja ystävällinen uros, joka ei näyttänyt olevan matkasta moksiskaan. Edes kotimatkalla viereisessä häkissä kärttyilevä matkaseuralainen ei vaivannut sitä mitenkään. Olimme kotona aamulla kuuden aikaan ja lähdin töihin seitsemäksi. Cimbi lähti mukaan. Kirjaimellisesti se tuli kotiin ja asettui taloksi ilman minkäänlaista levottomuutta tai muuta hämminkiä. Naisväki otti sen hyvin vastaan, herrasmies kun on. Tyttöjä liehitellään mutta ei on ei ja neitoset saavat olla rauhassa halutessaan.

CIMBILLÄ on terveeksi kuvatut lonkat, kyynärpäät sekä olkanivelet. Se on myös vWD-vapaa.

SUUNNITELMISSA on käyttää sitä muutamissa näyttelyissä ja mahdollisesti myös kokeissa. Unkarissa se on suorittanut nuortenluokan testin (VJP) täysillä pisteillä. Katsellaan miten yhteiselo meillä sujuu syksyä kohden ja miten meille sitten metsällä käy. Sitä ennen tutustutaan kunnolla ja ylitetään kielimuurit =)

Cimbi_ja_Eni.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini