Yhteys / Contact

Anne-Mari Naarminen
Vatiantie 56
41360 Valkola
Finland

puh. 045 136 0817
tel. +358 45 136 0817

e-mail: kennel.atrayente@gmail.com

Uutiset / News

16.3.2024PENTUJA TULOSSALue lisää »28.2.2024PENTUJA TILAUKSESSALue lisää »28.2.2024UUSI VALIOLue lisää »

Kävijät

Käyntejä kotisivuilla:616730 kpl

Uudet blogikirjoituset

Viimeksi lisätyt kuvat

lumo_utsjoki1
eni6
eni_utsjoki2

Uutta vuotta / New Years!

Tiistai 7.1.2014 klo 2.58


042.jpg

Vuosi vaihtui rauhallisesti työn merkeissä. 

Hertta on kasvatellut mahaansa ja on jo varsin muhkeissa mitoissa. Ruokahalu on loppumaton, samoin hellyyden kaipuu. Rapsutuksia ja paijauksia ei tunnu koskaan olevan riittävästi siitä päätellen, että pelkkä sen nimen mainitseminen sivulauseessa saa sen kampeamaan itsensä puhujan kainaloon hellittäväksi.

Lenkeillä intoa riittää entiseen malliin mutta madaltunut maavara on aiheuttanut muutaman yllätyksen kaatuneiden puiden yli hypätessä =)

Muut koirat ovat viettäneet ansaittua vapaa-aikaansa lenkkeillen ja löhöillen. Tälle kaudelle on kuitenkin vielä suunnitelmissa jahti tai pari. Myös suunnitelmia kesän ja syksyn varalle tehdään pikku hiljaa mutta nyt keskitymme pentujen odotukseen. Vielä pari viikkoa H-hetkeen...

This year changed peacefully at work. Hertta has been growning her stomack and she is big. She has a endless stomack and an endless want for attenttion. She just can't get enough of them.

In outside she has energy like before but she is not kind of used to her big stomack. Other dogs spent theis well earned freetime jogging and relaxing. For this season we still have few huntings left. We are also making plans for next fall but now we have to concentrate to the big thing......


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini