Yhteys / Contact

Anne-Mari Naarminen
Vatiantie 56
41360 Valkola
Finland

puh. 045 136 0817
tel. +358 45 136 0817

e-mail: kennel.atrayente@gmail.com

Uutiset / News

24.4.2024J-PENNUTLue lisää »16.3.2024PENTUJA TULOSSALue lisää »28.2.2024PENTUJA TILAUKSESSALue lisää »

Kävijät

Käyntejä kotisivuilla:637100 kpl

Uudet blogikirjoituset

Viimeksi lisätyt kuvat

lumo_utsjoki1
eni6
eni_utsjoki2

Tuleva pentue - Hertta astutettu 5.6.2012

tuleva-pentue.jpg


Atrayente Balandin   Skådalas Isak
AVO 1 2xSERT 2xCACIB               SEJCH SEUCH
vWD vapaa           vWD vapaa
HD A kyynärät 0/0            HD A

tuleva-pentue1.jpg

 Kesä 2012 / Summer 2012

"Hertta" astutettiin kesäkuun alussa Ruotsin käyttö- ja muotovalio uroksella "Spotilla". Odotamme yhdistelmästä riistaintoisia, vauhdikkaita ja erittäin hyväluonteisia pentuja, kaunista ulkomuotoa unohtamatta. Pentujen odotetaan syntyvän elokuun alussa.

Molemmat vanhemmat ovat luonteeltaan avoimia ja ystävällisiä. Kotona sekä reissussa ne ovat vaivattomia ja rauhallisia seuralaisia ja esim. sorsapassissa hiljaisia, turhaa vinkumista ei kuulu. Molemmat toimivat myös pienpetojahdissa.

Spot valmistui kaksoisvalioksi varsin nopeasti ja vähillä koe- ja näyttelystarteilla. Se on hyvin vauhdikas ja laajahakuinen koira. Tiedottaa luontaisesti ja nostot ovat suoraviivaisia ja räväköitä.

Hertasta lisää sen omilla sivuilla.

Mikäli etsit itsellesi toimivaa jahtikaveria ja mukavaa seuralaista myös kotioloissa, ota rohkasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää. Kiinnostus myös koe- ja näyttelytoimintaan jossain määrin olisi toivottavaa. Tarvittaessa avustamme koulutuksessa.

 

Littery coming in August 2012

Hertta was breeded in June with Sweden's  SEJCH SEUCH male named Spot. From the combination we are waiting for gamepassioned, fast and good-headed puppies with very pretty struckture. Both parents are really open and friendly dogs. At home and on the road  these dogs are easy and calm company for example in the duckblind there is no restless movement or whining. Both dogs work also in a raccoon dog hunting. Spot graduated  for a double champion realy quick and with really few show and test starts. He is really speedy and he wide going dog. He informs natyrally and lifts are rough. If you want to read more about Hertta, just click here. 

If you are looking for yoursel a good working hunt buddy and nice company for home,

contact us. We will gladly tell you more. 

 

Talvi 2011 / Winter 2011